Norske Talenter 2014.

I forbindelse med at jeg tidligere har vært skeptisk, og sagt nei til å bli med i talentkonkuranser, så valgte jeg å bli med denne gangen etter å ha blitt forespurt av monster entertainment om å bli med på norske talenter. Dette i en alder av 40 åååååår. Heeerliiiiig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg er blitt plukket ut til å delta på precasten 12-01-2014, og gleder meg til det. Det blir en ny og spennende utfordring som jeg uansett vil ta med meg videre. For meg er det viktigste å delta, kjenne på hva det betyr, og forstå dette i en større sammenheng i livet.

Jeg skal kline på med en Acapella versjon med et improvisert tilsnitt, og som er basert på 40-70% tilfeldigheter. Det er den umiddelbare musikalske intuisjonen som skal lede meg akkurat dit den vil. Jeg skal ikke oppnå noe. Jg skal bare være til, og bevisstgjøre meg av akkurat det jeg gjør.

Jeg ser på det som en mulighet for å prøve noe nytt, og bygge videre på det jeg tror på i dette livet, Stan Sylvander, med fokus på musikk, låtskriving, artistisk fremtoning, og vokal i min egen unike form.

Roooooockkkkk!!!!!!!!!!!!!!

Life is, power, faith, talent, Love, believes, in Gods creation and will. Pray in the name of rockn rooll! The beast.

Stan Sylvander 13-12-2013.

About Stan Sylvander

Stan Sylvander: Singer, songwriter and artist.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *